adventistbanat.ro

Meniu

Ediție specială: Nașterea lui Iisus

22 noiembrie 2010

În ultimii ani revista Semnele timpului v-a obișnuit cu ediții speciale, în formate, tematici și tiraje cu totul deosebite. Un secol de semne (decembrie 2008), E bine acasă (decembrie 2009) sau Ultimele zile ale lui Iisus (aprilie 2010) au fost bine primite de public. Cele peste 200.000 de exemplare au însemnat tot atâtea familii din România unde a ajuns un mesaj din partea lui Dumnezeu.

În decembrie 2010, Semnele timpului vă va oferi o nouă ediție specială, cu tema Nașterea lui Iisus, într-un pachet revistă + CD. Revista de 64 de pagini va fi însoțită de CD-ul audio Destul să crezi, cu 13 piese interpretate de grupul vocal acapella Sens. PUTEȚI ASCULTA DEMO AICI.


Redacția Semnele timpului este bucuroasă să ofere ediția specială Nașterea lui Iisus tuturor confesiunilor creștine din România. Fie că ești ortodox, catolic, reformat, luteran, baptist, penticostal, adventist, evanghelic, dacă în decembrie vrei revistele cu CD în biserica ta, scrie-ne un email la redactie@semneletimpului.ro sau sună-ne la 021 323 0020 și va fi plăcerea noastră să ți le trimitem.

Ediția specială se poate comanda și online pe www.semneletimpului.ro/editiespecială. Prețul este o ofertă cu totul specială: revistă + CD la doar 5 lei

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Comentariile sunt închise.