adventistbanat.ro

Meniu

Speranta TV va invita la programul „Incepe sa traiesti”

4 ianuarie 2011

Speranta TV va transmite acest eveniment in direct, atat pe postul de televiziune SperantaTV, dar si prin Satelit, in toate orasele din Romania. Deasemenea, programul va putea fi urmarit si prin internet, atat pe www.sperantatv.ro cat si pe www.incepesatraiesti.ro

Speranta TV ofera o perspectiva crestina asupra subiectelor de actualitate si este alaturi de toti cei care au nevoie de speranta, dar si de cei care au gasit-o si doresc sa o impartaseasca si altora.

Radio Vocea Sperantei (102.4FM – Ineu) va transmite deasemenea, in direct, programul Incepe sa traiesti.

Un ciclu complex de prezentari si dezbateri provocatoare, insotite de muzica si interviuri. Moderator: Cornel Darvasan. Evenimentul va fi transmis in direct de la Cernica, Bucuresti.

Intre 21-24 ianuarie 2011, programul de tineret „Tineri pentru tineri” va fi prezentat de Daniel Chirileanu.

Intre 25-27 ianuarie 2011, doctorul Costantin Dinu va prezenta programul de sanatate „Poti sa fii sanatos!”

Urmeaza intre 28 ianuarie – 6 februarie, prezentarea principala, impreuna cu prof. Lucian Cristescu. 10 raspunsuri la 10 intrebari esentiale.

Intre 7-13 februarie 2011, programul se va continua cu dezbateri pe teme de mare interes spiritual, impreuna cu moderatorul Ioan Paicu.

Speranta TV va prezenta, intre 18 si 13 martie 2011, al doilea ciclu in limba maghiara, cu subtitrare in limba romana, intitulat „Secretele unei vieti pline de incredere”. Ciclul va cuprinde programul de tineret, de sanatate, serialul propiu-zis si masa rotunda. Conferentiar: Kovacs-Biro Janos (Marea Britanie)

Sursa: incepesatraiesti.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Un comentariu